درباره نشریه

نشریه «ذهن، حرکت و رفتار» نشریه ای علمی با هدف انتشار مقاله‌های علمی- پژوهشی و مروری- تحلیلی با مصوبه کمیسیون سیاست گذاری، پایش و ارتقاء نشریات علمی دانشگاه تبریز به شماره 1001/د/35 به تاریخ 1399/11/21 تاسیس گردیده است.

دسترسی به مقالات: در تبعیت از مجوز Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) متن کامل مقاله‌‌‌های این مجله در وب‌سایت مجله به طور رایگان قابل دسترسی است.

هزینه انتشار: مشاهده و دریافت نسخه های الکترونیکی مقالات مجله کاملا رایگان است.

هزینه بررسی مقالات: مجله ذهن، حرکت و رفتار هیچ گونه هزینه ای از نویسندگان دریافت نمی کند.

دسترسی به مقالات این نشریه رایگان و استفاده از آن به شرط ذکر منبع بلامانع است.

نشریه پایبند به قوانین بین المللی علیه سوء استفاده علمی شامل داده سازی، تحریف، سرقت ادبی، و غیره می باشد و هرگونه سوء رفتار مشکوک در طی مرور و پروسه داوری، مطابق با دستورالعمل کمیته اخلاق چاپ آثار علمی (COPE) مورد بررسی قرارخواهد گرفت.

نشریه ذهن،حرکت و رفتار از نرم افزارهای همیاب و iThenticate  برای مشابهت یابی استفاده می کند

هزینه انتشار مقاله در نشریه : در حال حاضر در تمام مراحل دریافت، ارزیابی، پذیرش و انتشار مقاله در نشریه هزینه ای دریافت نمی شود.

*** بر اساس صورتجلسه نشریات مصوب دانشگاه تبریز: "هرگونه نامه پذیرش مقالات منسوب به این نشریه، صرفا زمانی معتبر و مستند می باشد که حداقل اطلاعات مربوط به عنوان و نویسندگان مقاله در بخش مقالات آماده انتشار (Articles in Press) درج شده باشد."

**** طبق آیین نامه کمیسیون بررسی نشریات، نشریات علمی پژوهشی مورد تأیید آن سازمان نمی توانند بیشتر از ده درصد مقالات چاپی در یک سال را به مقالاتی از یک نویسنده تکراری تخصیص دهند. پیرو این بند آیین نامه  مقرر شده است هر نویسنده حداکثر چهار مقاله در جریان بررسی و آماده چاپ در نشریه داشته باشد و تا تعیین تکلیف شدن و یا انتشار سایر مقالات، نشریه نمی تواند مقاله جدیدی را از ایشان وارد مراحل بررسی نماید و از مقالات پذیرفته شده هر نویسنده به جز موارد خاص در سال بیشتر از یک مقاله منتشر نخواهد شد.

دو فصلنامه ذهن،حرکت و رفتار در محورهای زیر مقاله می­پذیرد:

• آموزش و یادگیری ورزش و تربیت بدنی
  •  رشد و تکامل حرکتی